Aktualności

Dziś będzie OSTRO

Przed nami drugi dzień targów i kolejna porcja atrakcji. Nie zwalniamy tempa i od samego rana będziemy starali się zaskoczyć wszystkich odwiedzających bogactwem smaków. Będzie trochę romantycznie, tro...

więcej
3,2,1… START. Rozpoczęły się 8. Targi FOOD-to-GO

„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia” – słowa noblisty George’a Bernarda Shawa doskonale wpisują się w charakter 8. Targów Wyposażenia i Gastronomii FOOD-to-GO, które dziś rozpoczę...

więcej
Tomasz Szydzikowski – staropolskie tradycje w autorskim wydaniu

Szef kuchni specjalizujący się w gęsinie, gościem specjalnym Targów FOOD-to-GO

więcej
Constant-Michel Labarre będzie gościem specjalnym Targów FOOD-to-GO

więcej
Kuchenne je t’aime czyli kuchnia od serca podczas Targów FOOD-to-GO

„Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia” – słowa noblisty George’a Bernarda  Shawa powinny być mottem i drogowskazem każdego przedstawiciela szeroko pojętej branży gastronomicznej. Ty...

więcej
Aleksander Baron gościem specjalnym Targów FOOD-to-GO

Jeden z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni młodego pokolenia. Reprezentował Polskę na międzynarodowym Fête de la Gastronomie w Paryżu, publikuje książki, artykuły, prowadzi warsztaty kulinarne ...

więcej
Zrealizujmy noworoczne postanowienia na Targach FOOD-to-GO

Jak zdobyć więcej klientów? Przekonaj się.

więcej
Gość Specjalny 8. edycji FOOD-to-GO

Już dziś możemy zdradzić, iż jednym z wyjątkowych gości będzie kobieta, która…. ceni sobie sposób podania, dekorowania dania. Pomysły zwykle przychodzą jej do głowy nocą, a inspiracją są zwykle jej cz...

więcej
Bezpłatna rejestracja dla branży

Zarejestruj się już dziś i skorzystaj z bezpłatnego biletu wstępu na Targi FOOD-to-GO!

więcej
Bistro w polskiej odsłonie w dedykowanej strefie Multi Café

Targi FOOD-to-GO już od 8 lat zaskakują świeżym spojrzeniem na branżę i ciekawymi pomysłami na program towarzyszący.

więcej