Tematem przewodnim tegorocznej edycji targów jest kuchnia francuska. Jaki zatem będzie efekt wyjątkowego połączenia francuskiej kuchni i polskiego kunsztu kulinarnego? Dowiedzą się Ci, którzy dziś i jutro przybędą na targi.

Zapraszamy do odwiedzenia stoisk Wystawców i udziału w strefie Prezentacji i Warsztatów, w której dziś spotkania poprowadzą:



10:30-11:30 Atelier Smaku, Jola Słoma i Mirek Trymbulak
Temat prezentacji: Wegańskie i bezglutenowe galaretki espresso z bezjajecznym koglem-moglem

11:30-13:00 Sylwia Ładyga
Temat prezentacji: Mus z białej czekolady z tytoniem i kawiorem z wiśniówki oraz jadalną gąbką

13:30-14:00 Zyta Górna
Temat prezentacji: Kuchnia kaszubska "na słodko" – jak przygotować drożdżówkę kaszubską

14:00-15:00 Constant-Michel Labarre
Temat prezentacji: Francuskie inspiracje wybitnego mistrza kuchni

15:15-16:15 AFMedia.pl, GdzieZjesc.info, Anna Dębska
Temat prezentacji: Zauroczyć, Zachwycić, Zatrzymać – jak w 3 krokach zapewnić sukces swojemu lokalowi?

Zapraszamy dziś i jutro w godzinach:
Wtorek, 6 lutego 2018, 10:00-16:30
Środa, 7 lutego 2018, 10:00-15:30