Ekologiczna herbata malinowa jest kwintesencją zdrowia i wspaniałego smaku. Owoce maliny zawierają sacharozę i glukozę, olejek eteryczny oraz pektyny. Są także bogate w witaminy: C, E, B1, B2 i B6 oraz substancje mineralne: potas, żelazo, magnez, wapń. Herbata z malin nie tylko doskonale gasi pragnienie, oczyszcza i odżywia organizm, ale także dostarcza mu substancji, które wspomagają jego naturalną odporność. Jest polecana jako dodatek w leczeniu grypy i przeziębień. Herbata dostępna jest w opakowaniu HORECA wraz z serwisem do ekspozycji i serwowania.
 
 
Ekologiczna herbata z owoców aronii stanowi wyśmienity napój łagodzący przeziębienie  oraz wspomagający system odpornościowy. Owoce aronii zawierają antocyjany i polifenole, które posiadają działanie przeciwutleniające. Antocyjany neutralizują wolne rodniki, które mogą powodować uszkodzenia białek i lipidów. Korzystnie wpływają także na gospodarkę tłuszczami, przemianę materii, opóźnienie procesów starzenia i wzmocnienie organizmu. Herbata dostępna jest w opakowaniu HORECA wraz z serwisem do ekspozycji i serwowania.
 
 
Ekologiczna herbata z czarnej porzeczki korzystnie wpływa na zwiększenie naturalnej odporności i wzmocnienie organizmu. Owoce czarnej porzeczki to naturalne źródło witamin (A, C, B1, B2, PP, B6) i soli mineralnych (wapń, żelazo, bor). Wykorzystywano je wspomagająco przy leczeniu anginy i innych infekcjach górnych dróg oddechowych. Porzeczki zawierają także pektyny, cenne kwasy organiczne oraz olejki eteryczne, które wspomagają wydzielanie soków trawiennych oraz pobudzają apetyt. Herbata dostępna jest w opakowaniu HORECA wraz z serwisem do ekspozycji i serwowania.